10.5.08

Trevlig kväll

Det blev en bra dag igår. Kanske Älskling gjorde en historisk spelning på många sätt. Det var nog en av de sista på ett tag, eller på en lång lång tid som Håkan Hellström hade sagt. Vi vet inte vad som händer till hösten till exempel, var vi bor och gör och så vidare. För första gången var alla nöjda, nja Billy var en aning missnöjd men nöjd ändå. Det hör inte till vanligheterna att alla är nöjda. Alltid klagar någon på något, en sträng gick av, en textrad glömdes bort, någon lägger ner basen på scenen i protest. Men inte igår, det kanske var värmen det kanske var vetskapen att det var en av de sista spelningarna på en lång tid. Vi hade jätteskojigt i alla fall, hoppas publiken hade det också.

Tack för maten Jocke förresten. Först trodde vi att Ronnie skulle fixa käket, men det var mister Arenan him self som tog fram kastrullerna och bjöd oss på köttfärssås med spagetti. Köttfärssåsen såg mer ut som någon slags stroganoff, kocken hade använt rikligt med grädde, men det var gott!

Niccokick skulle ha spelat, men på grund av sjukdom fick dom ställa in. Inställde sig gjorde istället Tallest man on earth och Moto boy. Det blev en trevlig kväll.


Foto: Fridah Jönsson

Inga kommentarer:

 
Musik bloggar