20.5.07

Det luktar inte hallon

Äntligen! Jag har väntat så länge. Men nu var det dags. Satte igång Word. Greppade tangenterna. Sen gick det av bara farten. "Sluta ställa ut soporna utanför lägenhetsdörren. Det luktar inte hallon precis. /En granne" Jag har satt upp min första klagolapp. Inga jobbiga utropstecken på rad. Bara en dyster uppmaning på en dataskriven lapp. Särskilt nöjd är jag med formuleringen med hallon. I år ska jag fylla 26. Och jag har redan satt upp min första klagolapp. Hur ska det här sluta? Hur mina lappar se ut när jag är 65, hur många kommer jag att skriva?

För övrigt har jag fotat lite. Tyckte det var så många fina färger i det jag lagade idag.

Vuxenpoäng idag? Ja det blir väl en tia va? Sätta upp klagolapp och fota sin mat...

4 kommentarer:

Tankezoo.se sa...

KÖRV! Är alltid lika bra! Höganästallrikar?

Karlsson sa...

Ha ha ha ha! Det var det roligaste på riktigt länge! Klagolapp!! Kan du inte sätta upp en i min trappuppgång med? "Ge fan i att slänga ut reklam från balkongen!"

cecilia.blogg.se sa...

Kan väl inte säga att det ser så gott ut. Färgglatt ja visst, men...

cecilia.blogg.se sa...

förresten...du är inget gnällig mot min sambo (som bara är 22). Han funderar på att omhänderta grannarnas ungar för att de spelar lite bas i lägenheten bredvid ibland. Vi har faktiskt ringt både polis och störningsjour dessutom angående våra andra grannar. Skickat klämkäcka brev med hot/uppmaningar till hyresvärden att fixa diverse saker. Har till och med varit aktiva i hyresförhandlingen.
DET kallar jag att va gammal i förtid...

 
Musik bloggar