17.8.07

Äntligen höst

Då var snart sommaren slut. Jag sticker ut hakan och säger: skönt. Nu kan det bli regn och rusk på riktigt. Inte en massa fuskkallt som det varit under den här sommaren. Och det ska bli en härlig höst rent musikmässigt.

I augusti släpper bland annat:
Moneybrother, Those Dancing Days och Timo Räisänen nytt. Moneybrothers nya platta ska innehålla mer gitarrer än stråkar enligt en artikel i en lokaltidning. Mer gubbrock antar jag! Those Dancing har en del att bevisa, håller dom för en hel skiva? Och Timo Timo. Va ska det bli av dig.

I september släpper bland annat...
Jens Lekman, New Young ponyclub, José Gonzàlez, Lars Winnerbäck, Foo Fighters nytt. Även livsbejakaren tillika Vetenskapens världmannens son E-type (coming up, coming up) ska släppa nytt. Ingenting för oss popsnören...Men ändå!

I oktober smäller det till på riktigt. Här är några gå-bananer till skivaffären:
The Hives, Kent, Christian Kjellvander, Nicolai Dunger, Radio Dept, och Petter.
Kent har ju redan visat vad skåpet ska stå. Okej för att Kent är sämre än tidigare, men det är på något vis Kent som släpper nytt.

Ett ess i rockärmen är ju Peter Jöback som kommer med en ny skiva i höst. Blir det indie eller musikal för Jöback? Han var ju inne och nosade på indiesidan när han sjöng duett med Laakso. Kanske Laakso medverkar på Jöbacks skiva?

Inga kommentarer:

 
Musik bloggar