27.7.07

The Pekka and Mackie show!!!

Kompisen Markus kom på besök. Vi åkte runt halva länet och shoppade en massa och tittade på dalanaturen. Markus köpte det mest onödiga: ett larm som lät en massa så vi fick tinitus. Jag köpte en bricka som självklart sprack. Jag måste köpa lim! Självklart var vi nödiga och fotade allt. Vi såg ut som två tyska turister. Men fina bilder blev det:

Först åkte vi till Lager 157. Markus köpte ett par jeans! Peter testade ett par vita jeans. Dom var äckliga. Han köpte dom aldrig. Men Markus jeans blev fina.


I Leksands såg vi en båt. Den va gul. Peter hoppades på vackra damer ombord. Men det var det inte. Typiskt.


I Falun så var det cruisng. Det är när vuxna dricker Koskinkorva direkt ur flaskan och åker runt i raggarbilar och visar stjärten. Nej inte alla. Men nästan. Vi såg några snygga bilar.


När man är på crusing så ska man
"burna". Då kommer det en massa rök som är giftig. Men alla riktiga bilkillar bli överlyckliga. Här var det en kille som träffa en kompis under burningen. Han blev så lycklig


När vi hade varit på alla folkliga toknöjen kände vi oss lite pretto. Här är Markus pretto i svartvitt


Dricka kaffe-pretto!


Foto: Peter Johansson och Markus Johansson

2 kommentarer:

Tankezoo.se sa...

Jao! Pretto! haha... Men det enda som jag fotografera va ju bilden på Dig! jeah rockenrolle. Tack för trevligt sällskap!

cecilia.blogg.se sa...

AVUNDSJUK!!!
Vill också träffa er! Önskar jag hade lite mer tid. Saknar IOR något helt otroligt. Kan vi inte ta och flytta till Göteborgstrakten igen allihop?

KRAMAR OCH PÖSSAR /IOR-Cessi

 
Musik bloggar