3.11.08

Skrota första klass!

Cabinstreet presenterar: sig själv direkt från...Arlanda.
Ja det har vart ett himla bloggande från jordens alla hörn den senaste veckan. Alla hörn kanske var att ta i, men ändå. Europerisk känner man sig. Ibland.

Den här veckan är jag arg på 1-klassplatser. Eller mer kanske 1-klass-systemet. För vem har kommit på detta märkliga system?
- Välkomna till SAS, Air France, SJ, you name it. I första klass sitter dom som har lite mer pengar. I andra klass - dom som har lite mindre. Och i andra klass så gillar vi varandra så mycket så vi sitter tätt som packade sillar, snorar på varandra och ler förstående när någon unge får en nysattack och nyser ut hela sin läskedryck över medpassagerarna. Vi i andra klassen ska sitta och avundas dom som parkerat i första klass.
- Woooow, dom har mycket pengar dom!
Nej det här är löjligt gott folk. Ett sista spår av något slags klassämhälle?

Cabinstreet presenterar ett förslag:
Skrota klassystemet! Så får vi i andra klass lite mer plats för fötterna. För om man tar den extra plats som finns i första klass och fördelar jämt över hela tåget/flyget så blir det mer rättvist. Och alla rika personer behöver inte betala så mycket för att sitta på dom finare platserna med värdinnor med ett bredare leende.

Inga kommentarer:

 
Musik bloggar